Menyförslag bröllop
Förrätter:
- Dalatapas (gravad röding med sås på Liss Ellas senap, Siljanslax i tuttull, lufttorkat Dalakött, souvas från Idreren med syltade kantareller, Gustafskorv på fäbodknäcke, paj på Lunåost ).
- Löjromstoppad Kräftbakelse.
- Kallrökt lax med löjromscremefraiche, plocksallad, citronmarinerad fänkål, bröd.
- Serranoskinka med grillad sparris, fetaostcremé, plocksallad, vitlöksbröd.
- Carpaccio på oxfilé med pestocremé, parmesan, plocksallad, bröd.
Varmrätter:
- Halstrad rödingfilé med hummerhollandaise, potatis –och palsternackspuré.
- Ugnsbakad torskrygg med chablissås, blåmusslor, handpillade räkor, pressad potatis.
- Mozzarella –och basilikabakad kycklingfilé med rödvinssås, potatisfondant.
- Grillad och pancettalindad oxfilé med tryffelsås, rostade rotsaker.
- Helstekt hjortytterfilé med timjan -och Karl-Johansvampsmör, rödvinssås, västerbottentoppad potatisgratäng.
Alla varmrätter serveras med varma grönsaker som ett trevligt garnityr
Desserter:
- Färska jordgubbar och limesorbet i champagne.
- Vit chokladpannacotta med färska hallon och blåbär.
- Cheesecake a´la Dalasalen med färska bär.
- Ljummen chokladkaka med basilikamarinerade jordgubbar och lättvispad grädde.
- Tre variationer på chokladtryffel.
Dryckespaket:
Dryckespaket inklusive 1 glas mousserande, 1 glas vin till förrätten, 1 glas vin med ombjudning till varmrätten samt kaffe
Dessertvin
Avec 4 cl
Till välkomstdrinken:
Färska jordgubbar med choklad
Mingelbuffé med 5 sorters tilltugg
Bröllopstårta
Vickning:
Korv med bröd 2 st/p samt bordsdryck eller med 1 st 33 cl mellanöl
Janssonsfrestelse, fäbodknäcke, ost, Gustafskorv, grönsaksfat samt bordsdryck eller med 1 st 33 cl mellanöl