Menyförslag bröllop

Förrätter:

  • Dalatapas (gravad röding med sås på Liss Ellas senap, Siljanslax i tuttull, lufttorkat Dalakött, souvas från Idreren med syltade kantareller, Gustafskorv på fäbodknäcke, paj på Lunåost ).
  • Löjromstoppad Kräftbakelse.
  • Kallrökt lax med löjromscremefraiche, plocksallad, citronmarinerad fänkål, bröd.
  • Serranoskinka med grillad sparris, fetaostcremé, plocksallad, vitlöksbröd.
  • Carpaccio på oxfilé med pestocremé, parmesan, plocksallad, bröd.

Varmrätter:

  • Halstrad rödingfilé med hummerhollandaise, potatis –och palsternackspuré.
  • Ugnsbakad torskrygg med chablissås, blåmusslor, handpillade räkor, pressad potatis.
  • Mozzarella –och basilikabakad kycklingfilé med rödvinssås, potatisfondant.
  • Grillad och pancettalindad oxfilé med tryffelsås, rostade rotsaker.
  • Helstekt hjortytterfilé med timjan -och Karl-Johansvampsmör, rödvinssås, västerbottentoppad potatisgratäng.

Alla varmrätter serveras med varma grönsaker som ett trevligt garnityr

Desserter:

  • Färska jordgubbar och limesorbet i champagne.
  • Vit chokladpannacotta med färska hallon och blåbär.
  • Cheesecake a´la Dalasalen med färska bär.
  • Ljummen chokladkaka med basilikamarinerade jordgubbar och lättvispad grädde.
  • Tre variationer på chokladtryffel.

Dryckespaket:

Dryckespaket  inklusive 1 glas mousserande, 1 glas vin till förrätten, 1 glas vin med ombjudning till varmrätten samt kaffe
Dessertvin
Avec 4 cl

Till välkomstdrinken:

Färska jordgubbar med choklad
Mingelbuffé med 5 sorters tilltugg

Bröllopstårta

Vickning:

Korv med bröd 2 st/p samt bordsdryck eller med 1 st 33 cl mellanöl
Janssonsfrestelse, fäbodknäcke, ost, Gustafskorv, grönsaksfat samt bordsdryck eller med 1 st 33 cl mellanöl