Hyr oss!


Hör av dig till oss så hjälper vi dig fram till ett lyckat arrangemang.

☎️ 023 – 183 82 eller maila: boka@dalasalen.se

Dagens lunch vecka 28

Måndag:
Tomat- och mozzarella överbakad alaska pollocjfilé med citroncrème
Pulled pork med ris och jalapenomajonnäs
Veg: Pulled oumph med tomatröra och ris
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé

Tisdag:
Broccoligratinerad sej med dillsås och färskpotatis
Rimmad kalvbringa med ört_ och senapssky samt rotfrukter
Veg: Broccolimedaljonger med dillcrème
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé

Onsdag:
Stekt sejfilé med gräslöksgräddfil samt smör- och dillkokt nypotatis
Köttbullar i gräddsås med klassiska tillbehör (rårörda lingon, pressgurka)
Veg: Bgrönsakbullar med het tomatsås
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé

Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Purjolöksgratinerad fisk med kokt potatis
Kycklingklubba med rödcurrysås och grönsaksris
Veg: Asiatisk tofugryta med ris
Fläskschnitze med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé

Fredag:
Ugnsbakad fiskfilé med sandefjordsås samt färskpotatis
Chipotlebakad karré med choronsås och rostad potatis
Veg: Chili- och citronbakade rotfrukter med tzay
Fläskschnitze med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé

HyrDalasalen

Hyr oss!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig fram till ett lyckat arrangemang. ☎️ 023 – 183 82 eller maila: boka@dalasalen.se Skriv ut sidan!