Hyr oss!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig fram till ett lyckat arrangemang.
☎️ 023 – 183 82 eller maila: boka@dalasalen.se
Dagens lunch vecka 20
Måndag:
Prästostgratinerad fiskfilé med fiskvelouté samt pestoslungad potatis.
Biffstroganoff med saltgurka och crème fraiche, serveras med ris.
Vegetarisk stroganoff.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Tisdag:
Pankobakad sejfilé med semitomater och kall mangosås, serveras med kokt potatis.
BBQ-ribs med rostad färskpotatis och chipotlebearnaise.
Vegetarisk stroganoff.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Onsdag:
Panerad fisk med lime- och ingefärssås, serveras med dillkokt potatis.
Cajunkryddad kycklingfilé med tomat- och örtsky, serveras med rostad potatis.
Cajunkryddad quornfilé med tomat- och örtsky.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde.
Friterad fiskfilé med sötsur koriandersås, serveras med ris.
Klassisk kålpudding med gräddsås och rårörda lingon, serveras med kokt potatis.
Cajunkryddad quornfilé med tomat- och örtsky.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Fredag:
Dalasalens filébuffé:
Fläskfilé, laxfilé, kycklingfilé och grönsaksbiffar, serveras med goda tillbehör.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Lördag – Söndag:
Sesam- och chilibakad fiskfilé med aioli och potatismos.
Dalasalens nötstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis.
Sesam- och chilibakade grönsaksbiffar med aioli.
Gratis barnbuffé med 3 olika rätter (gäller för barn under 12 år, max 2 barn per betalande vuxen).
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.