Dagens lunch vecka 28

Måndag:
Tomat- och mozzarella överbakad alaska pollocjfilé med citroncrème
Pulled pork med ris och jalapenomajonnäs
Veg: Pulled oumph med tomatröra och ris
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé

Tisdag:
Broccoligratinerad sej med dillsås och färskpotatis
Rimmad kalvbringa med ört_ och senapssky samt rotfrukter
Veg: Broccolimedaljonger med dillcrème
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé

Onsdag:
Stekt sejfilé med gräslöksgräddfil samt smör- och dillkokt nypotatis
Köttbullar i gräddsås med klassiska tillbehör (rårörda lingon, pressgurka)
Veg: Bgrönsakbullar med het tomatsås
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé

Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Purjolöksgratinerad fisk med kokt potatis
Kycklingklubba med rödcurrysås och grönsaksris
Veg: Asiatisk tofugryta med ris
Fläskschnitze med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé

Fredag:
Ugnsbakad fiskfilé med sandefjordsås samt färskpotatis
Chipotlebakad karré med choronsås och rostad potatis
Veg: Chili- och citronbakade rotfrukter med tzay
Fläskschnitze med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé