Catering & Take Away

Menyförslag Bufféer

Filébuffé

Laxfilé
Dragonmarinerad kycklingfilé
Pepparstektstekt fläskfilé
Blandad grönsallad
Tomatsallad
Oliver
Marinerad sparris
Rostade rotfrukter
Potatisgratäng
Citruscrème
Tzatziki
Chilibearnaise


Italiensk buffé

Citrusmarinerad kyckling
Vitello tonnato (kalvstek med tonfisksås)
Lufttorkad skinka & salami
Pastasallad med oliver & sardeller
Tomatsallad med mozarellaost och basilika
Kalamataoliver
Marinerade champinjoner
Grillade marinerade grönsaker i balsamvinägrettsås
Tapenade
Rostade potatisklyftor
Italienskt lantbröd & olivolja.

Dessert
Kaffe och Mazarin

Dryckespaket
1 glas mousserande vin, som välkomst drink,
2 glas vin samt kaffe till desserten

Menyförslag 3-rätters

Alt. 1
Chevréostsallad med handskalade räkor på toast samt örtvinegrette
Lime, sesam & chilimarinerad lax med korianderaioli & citronrostad potatis
Mörk chokladmousse med lemoncurd & karmemumma biscotti

Alt. 2
Dalainspirerad Tapas
(Paj med Hansjöost, solavrbosröra på knäcke, Siljanslax i tuttul, lufttorkat Dalakött med Liss-Ellas senap, Laxtartar med färsk gräslöksolja )
Rimmad torskrygg med brynt pepparrotssmör, räkor, ägg & dillkokt färskpotatis
Vit chokladpannacotta med färska hallon och blåbär

Alt. 3
Rökt lax med lime- &inggefärskryddad färskost samt ört- och skottsallad
Smörstekt majskycklingbröst med olivsky & fänkålssmör och potatiskaka
Säsongens smulpaj i glas med likör 43crème

Alt. 4
Dalasalens skagenvariant med rom- och örtolja
Helstekt fläskfilé med vitlök serveras med soltorkad tomatsås & Västerbottensostdoftande potatisgratäng
Färsk Cheesecake i glas med blåbär, kardemummacrunch

Alt. 5
Laxsymfoni
(Laxtartar med färsk gräslöksolja , Varmrökt lax med senapscreme Kallrökt laxrulle med färskost & pepparrot )
Nattbakad oxfilér serveras rostad vitlökssky, vispat smör, rostade rotfrukter
Fransk chokladkaka med chili- och lime hallon & vanilj crème

Snittar
Hummus på vårt grova bröd
Fäboknäcke med solvarboröra
Skagenpinxtos
Varmrökt laxrulle med wasabi
Tuttulrulle med Hansjöost

Minsta antal för catering är 25 personer.