Konferens i Falun, vi är nummer 1 på Dalasalen!

Gäller det en konferens i Falun så skall ni höra av er till oss.

Vi kan fixa allt till er, och då menar vi verkligen allt från perfekt anpassade lokaler, middagar, luncher, frukostar, boende, transporter och aktiviteter.
-Inget är omöjligt här i hjärtat av Dalarna, och en konferens i Falun är precis vad alla behöver. Om ni frågar oss!

Grupper från några enstaka deltagare upp till ca 700 personer är inga bekymmer för oss att hantera.
Vi gör det hela tiden, och här nedan finns kortfattad information om våra olika anläggningar som vi främst rekommenderar, oavsett storlek på sällskap.

Dalasalen

Dalasalen är perfekt för konferenser, möten och föreläsningar av alla de slag. Här finns stor scen och plats för cirka 240 personer i biosittning.

Det är dessutom gott om utrymmen för konferenslunch, mingel och fika.

Lunch och middag kan avnjutas i matsalen bredvid. Det är bara att dra bort draperierna så är det uppdukat och klart.

På grund av lunchservering vardagar, är det bara möjligt att nyttja Dalasalen för konferens på eftermiddagar, kvällar och helger.

Lugnetkyrkan erbjuder ett idealt utrymme för konferenser.

Med ett stort antal sittplatser i markplan och ytterligare platser på läktaren kan upp till 700 personer samlas där.

Möbleringen är helt flexibel, vilket ger möjlighet att skapa en miljö som perfekt passar för konferenser, mässor och andra evenemang.

Vi kan också erbjuda grupprum av olika storlek, som kan användas som komplement till en större konferens eller hyras ut separat.

Besök Sjösidan Falun för att få en helt unik upplevelse av en konferens.

Vi erbjuder naturnära konferenser i den anrika grosshandlarvillan, Villa Herdin, vid sjön Runn, eller i våra tältkåtor direkt i naturen!

Vi kan hjälpa er att skapa ett anpassat paket för ert företag eller förening, inklusive möjlighet att bo på hotell eller bed & breakfast.

Få en helt unik upplevelse som kommer att inspirera!

Ha er konferens på Hyttstugan i vackra Sundborn.

Den mysiga övervåningen är lämplig för små mötesgrupper eller som rum för sammankomster. I den stora salen finns det plats för upp till 60 personer i U-form, med en fantastisk utsikt över den världskända Carl Larsson gården.

Under sommarhalvåret finns möjligheter till mysigt konferensfika i vår trädgård.

kontakta oss för mer information om konferens i Falun

​Jennefer Johansson - Grupp och konferensansvarig.

Tel: 070-7658602
E-post: jennefer@sjosidanfalun.se

Stora salen för konferens eller möten på Lugnetkyrkan i Falun

Konferens i Falun

konferens i Falun är vi experter på!

Välkommen till hjärtat av Dalarna! Falun, vår vackra och historiska stad, är den perfekta platsen för en inspirerande och minnesvärd konferens. Hos oss på Dalasalen är vi stolta över att vara experter på att arrangera konferenser som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna. Vi förstår vikten av en välorganiserad konferens och strävar efter att skapa en oförglömlig upplevelse för dig och dina kollegor.

Upptäck Falun med oss

Falun är inte bara känd för sin rika historia och kulturella arv, utan även för sin betagande natur. Vår tjänst är designad för att du ska få utforska alla dessa aspekter genom unika och engagerande aktiviteter. Vi erbjuder guidade turer i de historiska gruvorna, inspirerande vandringar längs natursköna stigar och besök på lokala museer och kulturarvsplatser. Varje del av programmet är noga utvalt för att berika din konferensupplevelse och ge dig en djupare förståelse av vår fascinerande stad.

Våra Konferensrum

Dalasalen erbjuder en mängd olika konferensrum, var och en med sin unika karaktär, anpassade för att tillgodose en rad olika behov och evenemang. Oavsett om det gäller små möten eller stora seminarier, har vi den perfekta platsen för dig. Våra lokaler är utrustade med den senaste tekniken, högkvalitativ audiovisuell utrustning, snabbt internet och ergonomiska möbler för att säkerställa komfort och produktivitet. Dessutom, för att din dag ska bli ännu bättre, erbjuder vi utsökta kaffe- och tebryggningar och andra förfriskningar som hjälper till att hålla energin uppe genom hela dagen.

Konferenslokaler för Varje Tillfälle

På Dalasalen vet vi att varje evenemang är unikt. Det är därför vi erbjuder flexibla lösningar som kan skräddarsys för att passa just ditt företags behov. Oavsett om det är en intern workshop, en produktlansering, en festlig kick-off, ett storslaget bröllop eller en jubileumsfest, så har vi erfarenheten och resurserna att göra ditt evenemang lyckat. Vårt engagerade team arbetar nära dig från början till slut, för att säkerställa att varje detalj är genomtänkt och att din vision blir verklighet.

Boka Din Nästa Konferens i Falun

Om du letar efter en plats där historia, kultur och moderna faciliteter möts, då är Falun platsen för dig. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att planera en perfekt konferens. Vi på Dalasalen ser fram emot att få välkomna dig och dina kollegor till en inspirerande och produktiv tid i Falun. Låt oss tillsammans skapa något extraordinärt – en konferens som du kommer att minnas och värdesätta länge.

Tveka inte, ta chansen att uppleva det bästa av Falun med oss. Välkommen till Dalasalen – din partner för enastående konferenser i Falun!