Nummer 1 på konferens i Falun

Gäller det en konferens i Falun så skall ni höra av er till oss.

Vi kan fixa allt till er, och då menar vi verkligen allt från perfekt anpassade lokaler, middagar, luncher, frukostar, boende, transporter och aktiviteter.
-Inget är omöjligt här i hjärtat av Dalarna, och en konferens i Falun är precis vad alla behöver. Om ni frågar oss!

Grupper från några enstaka deltagare upp till ca 700 personer är inga bekymmer för oss att hantera.
Vi gör det hela tiden, och här nedan finns kortfattad information om våra olika anläggningar som vi främst rekommenderar, oavsett storlek på sällskap.

Dalasalen

Dalasalen är perfekt för konferenser, möten och föreläsningar av alla de slag. Här finns stor scen och plats för cirka 240 personer i biosittning.

Det är dessutom gott om utrymmen för mingel och fika.

Lunch och middag kan avnjutas i matsalen bredvid. Det är bara att dra bort draperierna så är det uppdukat och klart.

På grund av lunchservering vardagar, är det bara möjligt att nyttja Dalasalen för konferens på eftermiddagar, kvällar och helger.

Lugnetkyrkan erbjuder ett idealt utrymme för konferenser.

Med ett stort antal sittplatser i markplan och ytterligare platser på läktaren kan upp till 700 personer samlas där.

Möbleringen är helt flexibel, vilket ger möjlighet att skapa en miljö som perfekt passar för konferenser, mässor och andra evenemang.

Vi kan också erbjuda grupprum av olika storlek, som kan användas som komplement till en större konferens eller hyras ut separat.

Besök Sjösidan Falun för att få en helt unik upplevelse av en konferens.

Vi erbjuder naturnära konferenser i den anrika grosshandlarvillan, Villa Herdin, vid sjön Runn, eller i våra tältkåtor direkt i naturen!

Vi kan hjälpa er att skapa ett anpassat paket för ert företag eller förening, inklusive möjlighet att bo på hotell eller bed & breakfast.

Få en helt unik upplevelse som kommer att inspirera!

Ha er konferens på Hyttstugan i vackra Sundborn.

Den mysiga övervåningen är lämplig för små mötesgrupper eller som rum för sammankomster. I den stora salen finns det plats för upp till 60 personer i U-form, med en fantastisk utsikt över den världskända Carl Larsson gården.

Under sommarhalvåret finns möjligheter till mysigt konferensfika i vår trädgård.

kontakta oss för mer information om konferens i Falun

​Jennefer Johansson - Grupp och konferensansvarig.

Tel: 070-7658602
E-post: jennefer@sjosidanfalun.se

Stora salen för konferens eller möten på Lugnetkyrkan i Falun

Konferens i Falun

konferens i Falun är vi experter på!

Konferens i Falun - Äventyra, Uppleva och Upptäcka

Upplev Faluns natur och kultur med en konferens från oss på Dalasalen. Vi erbjuder ett unikt konferensarrangemang för dig och ditt företag som vill ha en avkopplande upplevelse med möjligheter att upptäcka Falun. Vårt team består av experter som vet om Faluns historia och kultur och kan ge dig möjligheten att utforska staden. Vi erbjuder ett brett utbud av olika aktiviteter, såsom vandringar, guidade turer, eller en rundtur i Dalarna. Vi kan även hjälpa till med att organisera olika typer av event och konferenser som kommer att ge en oförglömlig upplevelse för deltagarna.

Konferensrum i Falun

Via oss på Dalasalen finns det många konferensrum att välja mellan som passar för olika typer av sammankomster. Vi erbjuder flera olika alternativ som kan anpassas efter dina specifika behov. Alla våra lokaler är utrustade med modern teknik, bekväma stolar och bord och ett gott kaffe och te. Vi är också flexibla och kan anpassa våra tjänster och arrangemang efter dina önskemål.

Konferenslokal för Er Event

Behöver du en konferenslokal för ditt företag eller organisation? Dalasalen erbjuder arrangemang för olika typer av evenemang, såsom konferenser, kick-off-möten, födelsedagsfester, bröllop och många andra. Vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta miljön som passar för just ditt event.

Kontakta oss i dag om du tycker att en konferens i Falun känns rätt för er!