Event & Fest

Oavsett om det är en privat fest, ett företagsarrangemang eller någon form av event så är det i Dalasalen ni ska vara!

Lokalen med 3000 fönsterrutor och en magnifik takhöjd ramar in festen och höjer stämningen. Resten av arrangemanget med planering, mat, dryck, personal och underhållning – kan ni tryggt överlåta till oss. Varje år arrangerar vi mellan 30-40 stora fester, banketter eller event.

Vi vet vad som krävs för ett lyckat arrangemang.

Vi brukar säga att lokalen är lämplig för sällskap på 50 till 500 personer, lite beroende på vad man ska göra.

Vad man kan göra i lokalen har inga begränsningar.

Är ni ett middagssällskap på 50 personer så skärmar vi av med draperier för en gemytligare atmosfär.

Vill man visa upp senaste bilmodellerna och bjuda på mingel-buffé, så öppnar vi portarna och kör in bilarna! Vi har haft det mesta på vår scen.

Till och med trapetsdansöser, allt är möjligt.

Bröllop

Så här kan en bröllopsmiddag på Dalasalen se ut. Men vill ni att bröllopet ska se ut på ett helt annat sätt, då ordnar vi det med. Oavsett hur ni vill ha er bröllopsfest så har vi de bästa förutsättningar att göra er största dag till ett minne för livet.

Klicka här för att se några av de vanligaste menyförslagen till ett bröllop!

Ni inleder med en brudskål som vi serverar på terrassen, med exempelvis jordgubbar som tilltugg. Inne i vår vackra matsal står borden dukade i linne med brutna linneservetter och vackra blomsterarrangemang. Ni avnjuter en trerätters bröllopsmeny med passande viner.

Efter middagen spelas det upp till dans. Bröllopstårta med kaffe och avec serveras lite senare. Framåt kvällen finns det förfriskningar i baren. Kanske rundas kvällen av med en liten vickning framåt småtimmarna.

Dagens lunch vecka 13

Måndag:
Laxfilé med dillmajonnäs och rostad potatis
Asiatisk kycklinggryta serveras med pasta
Veg: Oumphnara med pasta
Helstekt kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise

Tisdag:
Saffransgratinerad fiskfilé med ljummen dill- och räksallad
Fläskpicatta med tomatsås och ris
Veg: Ostgratinerad zucchini med tomatsris
Helstekt kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise

Onsdag:
Fisk- och skaldjursgratäng med örtdoftande potatisstomp
Oxbringa med rotfruktstomp och senapssky
Veg: Korianderbakad palsternacka på nudelbädd
Helstekt kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise

Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
Kokospanerad fiskfilé med falsk kimchi och misomajonnäs
Rödvinsbrässerad högrev med rödvinssås och champinjonpotatis
Veg: Marockanska morötter med kimchi- och avokadosallad
Helstekt kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise

Fredag:
Bakad kummelfilé med Nobiscrème och ljummen bulgursallad
Helstekt entrecote med rostad potatis och grönpepparsås
Veg: Grönkålspestoslungad Gnocchi med rostade frön
Fläskschnitzel med bearnaise och klyftpotatis

Lör- Sön = HELGLUNCH:
Olivbakad laxfilé med aioli och rostad potatis
Nattbakad karré med äppelklyftor- och plommon samt gräddsås
Veg: Helbakad rotselleri med plommoncrème
Gratis barnbuffé med 3 olika rätter. Gäller för barn under 12 år och 2 barn per betalande vuxen