Event & Fest
Oavsett om det är en privat fest, ett företagsarrangemang eller någon form av event så är det i Dalasalen ni ska vara!
Lokalen med 3000 fönsterrutor och en magnifik takhöjd ramar in festen och höjer stämningen. Resten av arrangemanget med planering, mat, dryck, personal och underhållning – kan ni tryggt överlåta till oss. Varje år arrangerar vi mellan 30-40 stora fester, banketter eller event.
Vi vet vad som krävs för ett lyckat arrangemang.
Vi brukar säga att lokalen är lämplig för sällskap på 50 till 500 personer, lite beroende på vad man ska göra.
Vad man kan göra i lokalen har inga begränsningar.
Är ni ett middagssällskap på 50 personer så skärmar vi av med draperier för en gemytligare atmosfär.
Vill man visa upp senaste bilmodellerna och bjuda på mingel-buffé, så öppnar vi portarna och kör in bilarna! Vi har haft det mesta på vår scen.
Till och med trapetsdansöser, allt är möjligt.
Bröllop
Så här kan en bröllopsmiddag på Dalasalen se ut. Men vill ni att bröllopet ska se ut på ett helt annat sätt, då ordnar vi det med. Oavsett hur ni vill ha er bröllopsfest så har vi de bästa förutsättningar att göra er största dag till ett minne för livet.
Klicka här för att se några av de vanligaste menyförslagen till ett bröllop!
Ni inleder med en brudskål som vi serverar på terrassen, med exempelvis jordgubbar som tilltugg. Inne i vår vackra matsal står borden dukade i linne med brutna linneservetter och vackra blomsterarrangemang. Ni avnjuter en trerätters bröllopsmeny med passande viner.
Efter middagen spelas det upp till dans. Bröllopstårta med kaffe och avec serveras lite senare. Framåt kvällen finns det förfriskningar i baren. Kanske rundas kvällen av med en liten vickning framåt småtimmarna.
Dagens lunch vecka 20
Måndag:
Prästostgratinerad fiskfilé med fiskvelouté samt pestoslungad potatis.
Biffstroganoff med saltgurka och crème fraiche, serveras med ris.
Vegetarisk stroganoff.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Tisdag:
Pankobakad sejfilé med semitomater och kall mangosås, serveras med kokt potatis.
BBQ-ribs med rostad färskpotatis och chipotlebearnaise.
Vegetarisk stroganoff.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Onsdag:
Panerad fisk med lime- och ingefärssås, serveras med dillkokt potatis.
Cajunkryddad kycklingfilé med tomat- och örtsky, serveras med rostad potatis.
Cajunkryddad quornfilé med tomat- och örtsky.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde.
Friterad fiskfilé med sötsur koriandersås, serveras med ris.
Klassisk kålpudding med gräddsås och rårörda lingon, serveras med kokt potatis.
Cajunkryddad quornfilé med tomat- och örtsky.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Fredag:
Dalasalens filébuffé:
Fläskfilé, laxfilé, kycklingfilé och grönsaksbiffar, serveras med goda tillbehör.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Lördag – Söndag:
Sesam- och chilibakad fiskfilé med aioli och potatismos.
Dalasalens nötstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis.
Sesam- och chilibakade grönsaksbiffar med aioli.
Gratis barnbuffé med 3 olika rätter (gäller för barn under 12 år, max 2 barn per betalande vuxen).
Dagens lunch vecka 20
Måndag:
Prästostgratinerad fiskfilé med fiskvelouté samt pestoslungad potatis.
Biffstroganoff med saltgurka och crème fraiche, serveras med ris.
Vegetarisk stroganoff.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Tisdag:
Pankobakad sejfilé med semitomater och kall mangosås, serveras med kokt potatis.
BBQ-ribs med rostad färskpotatis och chipotlebearnaise.
Vegetarisk stroganoff.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Onsdag:
Panerad fisk med lime- och ingefärssås, serveras med dillkokt potatis.
Cajunkryddad kycklingfilé med tomat- och örtsky, serveras med rostad potatis.
Cajunkryddad quornfilé med tomat- och örtsky.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Torsdag:
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde.
Friterad fiskfilé med sötsur koriandersås, serveras med ris.
Klassisk kålpudding med gräddsås och rårörda lingon, serveras med kokt potatis.
Cajunkryddad quornfilé med tomat- och örtsky.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Fredag:
Dalasalens filébuffé:
Fläskfilé, laxfilé, kycklingfilé och grönsaksbiffar, serveras med goda tillbehör.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Lördag – Söndag:
Sesam- och chilibakad fiskfilé med aioli och potatismos.
Dalasalens nötstek med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis.
Sesam- och chilibakade grönsaksbiffar med aioli.
Gratis barnbuffé med 3 olika rätter (gäller för barn under 12 år, max 2 barn per betalande vuxen).