Måndag
Sprödbakad sejfilé med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis
Viltskavsgryta med bacon och svamp, serveras med lingon och potatismos
Grönsaksbiffar, serveras med dansk remouladsås
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
Fisk- och skaldjurslasagne med limeaioli
Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och löksås samt kokt potatis
Grönsaksbiffar, serveras med dansk remouladsås
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
Sesampanerad fisk med kall limecrème, serveras med örtpotatis
Färsbiffar med fetaost, serveras med skysås och stekt potatis
Pulled Oumph med syrad rödlök och guacamoledressing
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
Fiskgratäng med hummersås, serveras med potatisstomp
Pulled pork med syrad rödlök, guacamoledressing samt rostad klyftpotatis
Pulled Oumph med syrad rödlök och guacamoledressing
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
Stekt sejrygg, serveras med Skagensås och kokt potatis
Nattbakad karré med rödvinssås och bearnaise, serveras med potatisgratäng
Potatis- och svampbiffar, serveras med bakad spetskål
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Lördag och Söndag
Ugnsbakad kycklingfilé med soltorkad tomatsås, serveras med ris
Havets Wallenbergare, serveras med ärtor, brynt smör samt ört- och citronrostad potatis
Potatis- och svampbiffar, serveras med bakad spetskål
Barn under 12 äter för bara 50kr.
