Event & Fest

Oavsett om det är en privat fest, ett företagsarrangemang eller någon form av event så är det i Dalasalen ni ska vara!

Lokalen med 3000 fönsterrutor och en magnifik takhöjd ramar in festen och höjer stämningen. Resten av arrangemanget med planering, mat, dryck, personal och underhållning – kan ni tryggt överlåta till oss. Varje år arrangerar vi mellan 30-40 stora fester, banketter eller event.

Vi vet vad som krävs för ett lyckat arrangemang.

Vi brukar säga att lokalen är lämplig för sällskap på 50 till 500 personer, lite beroende på vad man ska göra.

Vad man kan göra i lokalen har inga begränsningar.

Är ni ett middagssällskap på 50 personer så skärmar vi av med draperier för en gemytligare atmosfär.

Vill man visa upp senaste bilmodellerna och bjuda på mingel-buffé, så öppnar vi portarna och kör in bilarna! Vi har haft det mesta på vår scen.

Till och med trapetsdansöser, allt är möjligt.

Bröllop

Så här kan en bröllopsmiddag på Dalasalen se ut. Men vill ni att bröllopet ska se ut på ett helt annat sätt, då ordnar vi det med. Oavsett hur ni vill ha er bröllopsfest så har vi de bästa förutsättningar att göra er största dag till ett minne för livet.

Klicka här för att se några av de vanligaste menyförslagen till ett bröllop!

Ni inleder med en brudskål som vi serverar på terrassen, med exempelvis jordgubbar som tilltugg. Inne i vår vackra matsal står borden dukade i linne med brutna linneservetter och vackra blomsterarrangemang. Ni avnjuter en trerätters bröllopsmeny med passande viner.

Efter middagen spelas det upp till dans. Bröllopstårta med kaffe och avec serveras lite senare. Framåt kvällen finns det förfriskningar i baren. Kanske rundas kvällen av med en liten vickning framåt småtimmarna.

Dagens lunch vecka 29

Måndag
Ugnsbakad sejrygg med ägg, pepparrot och brynt smör, serveras med kokt potatis.
Nattbakad cajunsteak med grönpepparsås och rostad potatis.
Rostade rödbetor med dillstuvad potatis.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Tisdag
Basilika- och parmesangratinerad fiskfilé med potatismos.
Pastramikryddad kycklingfilé med örtagårdssås, serveras med rostad potatis.
Rostade rödbetor med persiljestuvad potatis.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Onsdag
Panerad fisk med grekisk romsås, serveras med kokt potatis.
Marinerad fläskytterfilé med ponzumajonnäs, serveras med grönsaksris.
Selleribiffar med ponzumajonnäs.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde.
Ugnsbakad sejfilé med lime- och chilimarinerade räkor, serveras med kokt potatis.
Fläskfilégryta med dragon och dijonsenap, serveras med pennepasta.
Selleribiffar med ponzumajonnäs.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Fredag
Stekt fisk med skarpsås, serveras med dillkokt potatis.
Nattbakad högrev med picklad rödlök, serveras med dragonmajonnäs och råstekt potatis.
Friterad falafel med dragonmajonnäs.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Dagens lunch vecka 29

Måndag
Ugnsbakad sejrygg med ägg, pepparrot och brynt smör, serveras med kokt potatis.
Nattbakad cajunsteak med grönpepparsås och rostad potatis.
Rostade rödbetor med dillstuvad potatis.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Tisdag
Basilika- och parmesangratinerad fiskfilé med potatismos.
Pastramikryddad kycklingfilé med örtagårdssås, serveras med rostad potatis.
Rostade rödbetor med persiljestuvad potatis.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Onsdag
Panerad fisk med grekisk romsås, serveras med kokt potatis.
Marinerad fläskytterfilé med ponzumajonnäs, serveras med grönsaksris.
Selleribiffar med ponzumajonnäs.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde.
Ugnsbakad sejfilé med lime- och chilimarinerade räkor, serveras med kokt potatis.
Fläskfilégryta med dragon och dijonsenap, serveras med pennepasta.
Selleribiffar med ponzumajonnäs.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Fredag
Stekt fisk med skarpsås, serveras med dillkokt potatis.
Nattbakad högrev med picklad rödlök, serveras med dragonmajonnäs och råstekt potatis.
Friterad falafel med dragonmajonnäs.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Dagens lunch vecka 28

Måndag
Sprödbakad sejfilé med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis.
Viltskavsgryta med bacon och svamp, serveras med lingon och potatismos.
Grönsaksbiffar, serveras med dansk remouladsås.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Tisdag
Dillbakad fiskfilé med örtvelouté och kokt nypotatis.
Stekt pluma med rostad potatis och jalapenobearnaise.
Grönsaksbiffar, serveras med dansk remouladsås.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Onsdag
Sesampanerad fisk med kall lime- och honungscrème, serveras med örtpotatis.
Pulled pork med syrad rödlök, guacamoledressing samt majsris.
Pulled oumph med syrad rödlök och guacamoledressing.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde.
Kreolsk fiskgryta, serveras med potatismos smaksatt med västerbottensost.
Färsbiffar med fetaost, serveras med skysås och stekt potatis.
Pulled oumph med syrad rödlök och guacamoledressing.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Fredag
Havets Wallenbergare, serveras med ärtor, brynt smör och ört- och citronrostad potatis.
Ugnsbakad kycklingfilé med rosmarinssås samt ris.
Potatis- och svampbiffar med bakad spetskål.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Dagens lunch vecka 27

Måndag
Fiskgryta marinerad med räkor, vitlöksaioli, serveras med dillslungad potatis.
Fläskytterfilé med skogssvampsås, serveras med hasselbackspotatis.
Vegetarisk lasagne med vitlöksaioli.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Tisdag
Fiskpiccata med tomatsås, serveras med buljongkokt ris.
Kycklinglasagne med västerbottensost.
Vegetarisk lasagne med vitlöksaioli.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Onsdag
Smörbakad fiskfilé med Grebbestadssås, serveras med kokt potatis.
Köttfärslimpa med gräddsås, serveras med rårörda lingon och stekt potatis.
Sparrisgratinerad oumph.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde.
Sparris- och räkgratinerad fiskfilé, serveras med dillkokt nypotatis.
Coq au vin på kycklingfilé med syltlök och champinjoner, serveras med potatismos.
Sparrisgratinerad oumph.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Fredag
Stekt sejrygg, serveras med skagensås och kokt potatis.
Nattbakad karré med rödvinssås och bearnaise, serveras med potatisgratäng.
Chilibakad quornfilé.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Dagens lunch vecka 26

Måndag
Västerbottenostgratinerad fiskfilé med fiskvelouté samt örtslungad potatis.
Biffstroganoff med saltgurka och crème fraiche, serveras med ris.
Vegetarisk stroganoff.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Tisdag
Panko- och tomatbakad sejfilé med kall mangosås och kokt potatis.
Fläsknoisetter med pepparsås och rostad klyftpotatis.
Vegetarisk stroganoff.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Onsdag
Panerad fisk med lime- och ingefärscrème, serveras med dillkokt potatis.
Cajunkryddad kycklingfilé med örtsky, serveras med rostad potatis.
Cajunkryddad quornfilé med ajvar.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde.
Friterad fiskfilé med miso- och koriandermajonnäs, serveras med ris.
Klassisk kålpudding med gräddsås och rårörda lingon, serveras med kokt potatis.
Cajunkryddad quornfilé med ajvar.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).

Fredag
Dalasalens filébuffé: fläskfilé, laxfilé, kycklingfilé, grönsaksbiffar, serveras med goda tillbehör.
Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör.
Millisbuffé till barn under 12 år (1 per betalande vuxen).